Traningsweek 3
Blijf op de hoogte en volg Kees en Joke
29 Juli 2008 | Nederland, Hoogland
Vrijdag 25 juli rondje Vathorst, Nijkerk, Horsterbos, Zeewolde. Totaal 65 km
Dit was de eerste dag dat er geen regen werd verwacht en we hadden onze regenjassen daarom maar thuis gelaten. De afstand vanaf huis naar het Eemmeer is altijd nog 15 km en met een tegen wind daarom extra lastig; aan gekomen in de Flevopolder de rit verder vervolgt door het Horsterbos. Je zou niet zeggen dat je op de bodem van het oude IJsselmeer aan het fietsen bent, via erg mooie fietspaden aan gekomen in Zeewolde en op een terras aan de haven koffie en deze keer geen appeltaart genomen. Op de Rcn camping hebben we onze lunch gegeten die we hadden gekocht in de Plusmarkt. Via de dijk terug gefietst en met de wind in de rug was dit aangenaam en we haalden op de dijk tussen Nijkerk en Spakenburg gemiddeld 32 km, omdat Gerard zo nodig een fietskar wilden inhalen; net voor de afslag richting Hoogland de fietskar ingehaald. Daarna weer via de fraaie rivier de Laak naar huis gefietst.
Onze training is te volgen via Google Maps onder de link.
30 Juli 2008 - 17:49
Evelyn: