Fietscursus bij Ries Blom
Blijf op de hoogte en volg Kees en Joke
01 Augustus 2008 | Nederland, Hoogland
Wanneer je op fiets vakantie gaat is het van belang, dat de fietsen in orde zijn en blijven.
Ries ( fietsenmaker in Hoogland ) had ons deze avond uitgenodigd om te laten zien wat je zelf kan doen bij pech onderweg. Om half acht stond de zoon van Ries klaar om ons uitleg te geven hoe je een ketting kan repareren wanneer deze breekt. Ook liet hij zien hoe je eenvoudig en snel een spaak kan vervangen.
Remmen, banden en wielen vervangen kost ons na deze uitleg ook geen moeite meer. Zijn zoon beloofde ook nog dat er een complete set materiaal klaar ligt als we gaan fietsen richting Rome. Gerard en ik bedanken Ries en Zoon voor deze uitleg en hopen met de verkregen kennis, dat we evt tegenslagen met de fiets nu zonder problemen aankunnen.
Volgende week geen nieuws van ons. We gaan even wat anders doen en op maandag 11 augustus gaan we verder met onze laatste trainingsweek.
01 Augustus 2008 - 13:31
Evelyn:
haha.. volgende keer breng ik dus de fiets niet naar Ries, maar naar de Bongerd!!